Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Sharia don't like it, rock the Casbah


Προφανώς δεν περιμένετε εμένα να σας ενημερώσω για το τι έγινε στο Παρίσι την Παρασκευή το βράδυ. Εν περιλήψει, για να το έχουμε στο νου μας, τρομοκρατικά χτυπήματα με 130 νεκρούς και ακόμα περισσότερους τραυματίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων στο θέατρο Bataclan όπου έπαιζε το ροκ συγκρότημα Eagles Of Death Metal.
Την ευθύνη των τρομοκρατικών χτυπημάτων ανέλαβε η ISIS.
Η ISIS δεν είναι πλέον κάτι που το συζητάμε από μακριά, σαν να βλέπουμε το Mad Max στον κινηματογράφο και να λέμε "κοίτα ρε τι πάνε και σκέφτονται στο Χόλιγουντ!" κουνώντας το κεφάλι και τρώγοντας ποπκόρν.
Το σκατό έχει κι επισήμως χτυπήσει τον ανεμιστήρα.
Το επόμενο λογικό επακόλουθο ήταν να ξαναβγούν, σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, οι γνωστοί ειδήμονες του Facebook που έχουν όλοι εκατό πτυχία Αντιδυτικολογίας και Αντιευρωπαιολογίας στο Χάρβαρντ και να αρχίσουν τις γνωστές χιλιοπαιγμένες κασέτες της συλλογής Τα καλύτερα χιτς του σύγχρονου "προοδευτικού" ανθρώπου.
Τι ότι είμαστε υποκριτές που θλιβόμαστε μόνο για τη Γαλλία κι όχι για τη Συρία, το Λίβανο και την Παλαιστίνη, γιατί προφανώς εδώ και τόσα χρόνια η Ελλάδα είναι μέλος του ΟΠΕΚ και όχι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τι ότι "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες" γιατί ήταν η κακιά Δύση που τους έδωσε τα όπλα, επομένως καλά να πάθετε, απλά δεν το λέμε έτσι ανοιχτά "καλά να πάθετε" γιατί πάνω απ'όλα είμαστε προοδευτικοί αφού.
Τι ότι η κακιά Δύση δε φέρεται με αρκετή διαλλακτικότητα και ευαισθησία στους διαφορετικούς πολιτισμούς, ξεχνώντας πάντα τεχνηέντως να μας πουν μετά από ποιο σημείο η διαλλακτικότητα και η ευαισθησία μετατρέπονται σε "κάθομαι να με γαμήσεις".

Τι ότι όποιος λέει πως πρέπει να ελέγχονται τα κύματα των προσφύγων που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη, γιατί ανάμεσα σε αυτούς εκμεταλλεύονται την κατάσταση οι τζιχαντιστές για να μπουν κι αυτοί, όποιος λοιπόν το λέει αυτό είναι φορέας "ισλαμοφοβικής" ρητορείας.
Κι όπως είχα τη χαρά να με ενημερώσει προσωπικά ένας απ'τους φάρους του προοδευτισμού, "ισλαμοφοβική" ρητορεία=επικίνδυνος άνθρωπος.
Εν πλήρη αντιθέσει φυσικά με αυτούς που ζώνονται εκρηκτικά και ανατινάζουν αθώους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ακίνδυνοι σαν τις μαργαρίτες στα λιβάδια μες στη δροσιά του Μαγιού.
Και μετά βέβαια έχουμε τους παπάρες που απλά, καθαρά και ξάστερα μισούν εκ βάθρων τον Δυτικό πολιτισμό σε τέτοιο σημείο που οποιοδήποτε μόριο λογικής εξατμίζεται στον αιθέρα και μετά είσαι έτοιμος ως μέλος του Σύριζα να απεργήσεις εναντίον της κυβέρνησης του Σύριζα.
Έχει τη διπλή πλάκα όταν αυτοί που σπεύδουν σε υπεράσπιση του Ισλάμ απέναντι σε όλους εμάς τους φασίστες κι ισλαμόφοβους, είναι οι ίδιοι που όλον τον υπόλοιπο χρόνο ωρύονται και διαρρηγνύουν τα καλσόν τους για τον μισογυνισμό, την ομοφοβία και την έλλειψη ανεκτικότητας στη διαφορετικότητα (πολλές φορές και χωρίς αυτά να υπάρχουν).
Αν σκεφτείς ότι όλα αυτά τα οποία μάχονται οι "προοδευτικοί" είναι κατ'απόλυτη κυριολεξία γραμμένα μέσα στις ιερές γραφές του Ισλαμισμού, μετά σκέφτεσαι κι εκείνον τον τυπά που τρόλαρε στον Τσουκαλά δηλώνοντας "Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ" και αναπόφευκτα αρχίζεις να σκέφτεσαι "τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...".
Φυσικά, όπως και στη χριστιανική Βίβλο, και στο Κοράνι υπάρχουν πάμπολλα ξεχασμένα απ'το Μεσαίωνα κομμάτια τα οποία ο μέσος πιστός δε θα τηρήσει στο γράμμα τους, γιατί ακριβώς αναγνωρίζει ότι γράφτηκαν για μια άλλη κοινωνία και δεν έχουν εφαρμογή στο σήμερα.
Ο φανατισμένος, όμως, θα ακολουθήσει τα πάντα μέχρι την τελευταία τελεία. Κι όταν υπάρχει μέσα στο Κοράνι η διδαχή ότι οι άπιστοι πρέπει να αντιμετωπιστούν με φωτιά και τσεκούρι, αυτό ακριβώς θα κάνει, με τη διαφορά ότι η φωτιά και το τσεκούρι έχουν αντικατασταθεί με το C4 και το AK47.
Και όταν λέμε άπιστος δεν εννοούμε καν Ισλαμιστής εναντίον Χριστιανού, έτσι; Γιατί φυσικά οι άνθρωποι στη Συρία και στο Λίβανο που υποφέρουν απ'τους παρανοϊκούς του ISIS είναι κι αυτοί Μουσουλμάνοι, απλά είχαν την ατυχία να μην πάρουν κι αυτοί στα χέρια το τσεκούρι.
Αν η δική σου μετάφραση του Κορανιού λέει ότι η ψωλή του Μωάμεθ κρεμόταν προς τα δεξιά και η μετάφραση του ISIS δηλώνει κατηγορηματικά ότι κρεμόταν προς τα αριστερά, την πούτσισες. Γιατί πώς τολμάς να αμφισβητείς την ιερή κλίση της ψωλής του Προφήτη! Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο τυφλής θρησκευτικής προσκόλλησης.
Όσο για το ποιος τροφοδότησε τους τζιχαντιστές με όπλα και χρηματοδότηση, και τι σκοπό υπολόγιζε να πετύχει, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μεν ερώτηση, αλλά όταν έχεις μια πεινασμένη αρκούδα στο σαλόνι σου δεν αρχίζεις να ρωτάς ποιος μαλάκας την άφησε να μπει στο σαλόνι. Παίρνεις το πιστόλι και της τινάζεις τα πέταλα.
Ελάτε, λοιπόν, πολύ ευχαρίστως, να ξανασυζητήσουμε ποιος και γιατί έθρεψε τους τζιχαντιστές, αφού τελειώσει ο πόλεμος.
Ναι, ο πόλεμος. Ιερός πόλεμος και η τιμωρία έρχεται.

Κι αν για τους τζιχαντιστές το ιερό για το οποίο θα πολεμήσουν είναι οι μισανθρωπικές διδαχές του Μωάμεθ, για τη Δύση είναι οι αξίες της: η δημοκρατία, η ανοχή στο διαφορετικό, η ελευθερία του λόγου και των πράξεων ως εκεί που δε βλάπτουν τον πλησίον, το δικαίωμα να μπορείς να βγεις για ένα γαμημένο ποτό την Παρασκευή το βράδυ και να ξέρεις ότι θα γυρίσεις σπίτι σου.
Και θα πεταχτεί τώρα ο εξυπνάκιας, γιατί πάντα υπάρχει ένας εξυπνάκιας που περιμένει με ανυπομονησία να πεταχτεί και να πει την καμαρωτή παπαριά του για να μαζέψει εκατό λάικ στο Φέισμπουκ μπας και νιώσει την αγάπη που δεν του έδειξε ποτέ η οικογένειά του.
Και θα πει λοιπόν ο εξυπνάκιας, "άμα η Δύση έχει όντως ως αξίες τη δημοκρατία και την ανοχή στο διαφορετικό, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ISIS με ανοχή και δημοκρατία!".
Nice try, but no. Είναι πολύ ωραίο στη θεωρία το "να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο", όταν όμως ο άλλος έρχεται απέναντί σου με τη μπαζούκα έτοιμος να σε μετατρέψει σε σάλτσα μπολονέζ, το γύρισμα του μάγουλου δεν είναι επίδειξη μεγαλοψυχίας, είναι αυτοκτονία.
Οι δημοκρατικές και ανθρωπιστικές μέθοδοι λειτουργούν κι έχουν αποτέλεσμα μόνο όταν κι ο απέναντι είναι προδιατεθειμένος να τους δώσει μια ευκαιρία. Είναι ο μέσος πιστός του Ισλάμ διατεθειμένος να ζήσει σε δημοκρατικές κοινωνίες και να ανεχτεί ότι γύρω του οι γυναίκες δε φοράνε μπούρκες; Προφανώς και είναι θετική η απάντηση. Μόνο ένας χρυσαυγίτης ή ψηφοφόρος της Λεπέν θα έλεγε το αντίθετο.
Αυτός όμως που αποκαλεί το Παρίσι "πρωτεύουσα της πορνείας και της ακολασίας" και τις ροκ συναυλίες "ειδωλολατρικές εκδηλώσεις ανωμαλίας" και αναλαμβάνει προσωπικά να σφάξει όποιον δε μοιράζεται αυτή του την άποψη, αυτός δε χαμπαριάζει από δημοκρατία.
Αυτός που θεωρεί ότι νέοι άνθρωποι, με μοναδικό έγκλημα στη ζωή τους να ακούν μουσική που δεν ταιριάζει με την αισθητική του φανταστικού του φίλου, είναι άξιοι εκτέλεσης και εν ψυχρώ και χωρίς καμία ηθική αναστολή μπαίνει στον χώρο που μαζεύτηκαν για να περάσουν καλά και τους θερίζει, αυτός τη δημοκρατία και τον πολιτισμό που του επιδεικνύεις εσύ τα παίρνει και σκουπίζει τον κώλο του.
Αν του φερθείς δημοκρατικά αυτουνού, το μόνο που θα καταλάβει είναι ότι του δίνεις το πράσινο φως να σε αποκεφαλίσει κι εσένα.
Μη ρωτάς, οπότε, ανθρωπιστή του πληκτρολογίου, για ποιον χτυπάει η κουδούνα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι ο καρκίνος της ανθρωπότητας.
Ο φανατισμός, που φυσικά σε κάθε μορφή του, θρησκευτική, εθνική ή πολιτική έκφανση, είναι επικίνδυνος.
Η διαφορά είναι ότι ο χριστιανός φανατισμένος θα στηθεί έξω από τη ροκ συναυλία κρατώντας πανό που γράφει "η μουσική που ακούτε είναι του διαόλου", ενώ ο ισλαμιστής φανατισμένος θα μπει μέσα στο συναυλιακό χώρο και θα τον τινάξει στον αέρα.
Ολοφάνερο ποιος χρήζει πιο άμεσης και δραστικής αντιμετώπισης.
Αν και τίποτα δεν είναι τόσο ολοφάνερο όσο νομίζεις. Ήταν αναγκαίο να βάλω σε έντονα γράμματα τις λέξεις "φανατισμένος", γιατί οι "προοδευτικοί" νομίζουν ότι όποιος λέει "πρέπει να ελέγχονται οι πρόσφυγες που μπαίνουν στην Ευρώπη" εννοεί "να τους πυροβολούμε τα φουσκωτά και να τους βουλιάζουμε στον πάτο του Αιγαίου".
Ο καρκίνος, αγαπητοί, δεν αντιμετωπίζεται με ασπιρίνες, ούτε λέγοντας "αφού κάπνιζα ένα πακέτο την ημέρα καλά να πάθω".
Ειδικά όταν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, πρέπει ο ασθενής να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.
Η οποία απέχει μακράν απ'το να είναι η τέλεια θεραπεία, έτσι; Μαζί με τα ξερά καίει και τα χλωρά. Δεν μπορεί να διακρίνει ποια κύτταρα είναι υγιή και ποια καταστροφικά. Διαταράσσει τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αποτύχει και ο ασθενής να πεθάνει.
Η άλλη επιλογή είναι να παραδοθείς ολοκληρωτικά στον καρκίνο.
Ο καθείς ας διαλέξει κι ας πάρει.
Αυτός ήταν ο οβολός μου επί του θέματος. Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια που θα μου λένε ότι καρκίνο πρέπει να πάθω εγώ κι όλο μου το σόι και εν συνεχεία περιγράφουν έναν-έναν όλους τους νταλικέρηδες που εξυπηρετεί η μάνα μου τα βράδια στα φανάρια της Εθνικής.
Αυτά, και να προσέχετε μη σας ανατινάξει ο τζιχαντιστής παρά τις διαρκείς εξηγήσεις σας ότι φταίει το διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα το οποίο και καταδικάζετε.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/15 10:28

    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ εκτός από το "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά" γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που καίγονται μόνο τα χλωρά.

    Επίσης, να το πάμε και από την άλλη μπάντα, όταν μερικά ορκ αρχίζουν να σφάζουν κόσμο να αρχίζουμε να κατηγορούμε ολόκληρες χώρες και πολιτισμούς.

    Δεν ήξερα ότι υπάρχουνη καθυστερημένοι που είναι με το μέρος της ISIS ή που δε θέλουν καλύτερο έλεγχο των προσφύγων για να μπαίνουν οι πραγματικοί πρόσφυγες μόνο, αλλά έπρεπε να το περιμένω η αλήθεια είναι.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν περίπου 1,5 δισεκατομμύριο πιστοί του Ισλάμ στον κόσμο και μέσα σε αυτούς οι ψυχοπαθείς του ISIS είναι σκάρτες εκατό χιλιάδες. Εφόσον αυτοί δεν μπορούν ή δε θέλουν να απομονώσουν αυτή τη χούφτα που σκοτώνει και καταστρέφει και να τη στείλουν από εκεί που ήρθε, είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος να γίνουν κι αυτοί εκούσια ή ακούσια ακόλουθοί τους. Τότε θα έχουμε ενάμισι δις ψυχοπαθείς και θα πάμε φουλ για Τρίτο Παγκόσμιο. Σε καμία περίπτωση δε λέμε ότι όλοι οι πιστοί του Ισλάμ σφάζουν, καίνε, ανατινάζουν. Θα πρέπει όμως κι αυτοί να ενεργοποιηθούν εναντίον αυτών που σφάζουν-καίνε-ανατινάζουν εν ονόματι της πίστης τους.
      Υ.Γ. Μα την παναγία, υποστήριξα σε στάτους φίλου ότι πρέπει να ελέγχονται καλύτερα οι πρόσφυγες κι έρχεται ο άλλος ο άκυρος και μου λέει ότι γι'αυτά που λέω είμαι "επικίνδυνος άνθρωπος". Μετά βέβαια κοίταξα και στο προφίλ του, είδα ότι επικροτεί το παραλήρημα του Ρωμανού περί "Μαύρου Δεκέμβρη" και σιγά μη φύγει κανένας πόντος στο καλσόν και ξαφνικά δε μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση.

      Διαγραφή
    2. Συμπραττω με τον Προεδρο.
      Ηταν μια ωραια μεσημεριανη κλανια να διαβαζεις τουιτ που να εξισωνει τον αγωνα ανεξαρτησιας του 21 με τις στρατιες της Μορντορ

      Διαγραφή
    3. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιου είδους τρολάρισμα.

      Διαγραφή
  2. Ειδικά οι αντιδυτικοί μεταμοντέρνοι μαλάκουρες μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. "Να χαίρεστε τον "πολιτισμό" σας" (ο πολιτισμός πάντα σε εισαγωγικά) , έγραφε μια μπορδόχα στο φουμπού, αναλύοντας με ανατριχιαστική ακρίβεια το πόσο για το μπούτσο είναι σύσσωμη η Δύση μεμονωμένα και συλλογικά και πόσο καθήκια είμαστε όλοι. Κανένας πούστης όμως δεν τολμάει να πάει να ζήσει εκτός αυτού του σάπιου ελλεινού τρισάθλιου πολιτισμού που μας κάνει τόσο καθήκια όλους εμάς πια. Αλλά οκ, καλές οι μαλακίες στο ίντερνετ, αλλά οι μουλάδες δε μπορούν να σου βάλουν βηματοδότη, που να τρέχουμε τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε συ. Όλως παραδόξως αυτοί που κράζουν το δυτικό πολιτισμό το κάνουν πάντα από την άνεση και με τις πολυτέλειες που τους παρέχει ο ίδιος ο fuckin' δυτικός πολιτισμός. Είναι σαν το ανέκδοτο με τον Ρέιγκαν και τον Γκορμπατσόφ, όπου μπορούσες κάλλιστα να βγεις στην Κόκκινη Πλατεία και να φωνάξεις "Ο Ρέιγκαν είναι μαλάκας" χωρίς να σου πει κανείς τίποτα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/11/15 15:24

    "Αν του φερθείς δημοκρατικά αυτουνού, το μόνο που θα καταλάβει είναι ότι του δίνεις το πράσινο φως να σε αποκεφαλίσει κι εσένα". Ακριβώς αυτό και τίποτα παραπάνω. Και όσο το "πολιτικαλ κορέκτνες" οδηγεί σε αυτοφίμωση την Δύση, τόσο θα παίρνουν αέρα τέτοιοι επικίνδυνοι.

    Τέτοιους τους αντιμετωπίζεις μόνο πετώντας τους σε ένα χαντάκι με μια σφαίρα στο κεφάλι. Και μην ακούσω παπαριές του στυλ "μα θα τους κάνουμε αυτό που κάνουν οι ίδιοι;", σε αυτά τα τριπάκια ας μπει όποιος θέλει, αλλά μετά μην ζητάει τα ρέστα, όταν θα τον ανατινάξουν ή θα τον πυροβολήσουν, επειδή δεν είναι χάρντκορ Σαλαφιστής και υπόλοιπα σκατά.

    Και τέλος όποιος δεν γουστάρει όλη την ανθρώπινη εξέλιξη σε όλους τους τομείς (η οποία προέρχεται σε συντριπτικό ποσοστό από τον Δυτικό Πολιτισμό", ας πάει να τα πει με κανέναν μουλά...

    Υ.Γ Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο, είναι ότι φταίμε λέει εμείς (Δύση) που ήρθε ο άλλος από το τριτοκοσμικό μπουρδέλο του (που ο ιδιος το χει κανει ετσι) και δεν τον "αφομοιωνουμε". Όχι μάγκα κοίτα εσύ να "αφομοιωθείς" και να έρθεις συ στα μέτρα μας, στη τελική. Όχι εμείς στα δικά σου.

    Snake

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ρε πάντα η Δύση φταίει. Κανονικά θα έπρεπε να μην τρώμε χοιρινό και να φοράνε οι γυναίκες μπούρκες, για να αισθάνονται οι καημένοι σαν στο σπίτι τους. Τώρα τους καταπιέζουμε με τον κακό πολιτισμό μας και γι'αυτό σκάνε...απ'το κακό τους...
      Κι αν τους κάνουμε μια ζεστή αγκαλίτσα σαν ανθρωπότητα θα νιώσουν την αγάπη που ζητάνε και δε θα ανατιναχθούν...
      Πόσο παραμύθι θα φάμε άραγε ακόμα στο όνομα του προοδευτισμού και της δημοκρατίας;

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.