Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

We've got another thing coming


Ζούμε σε έναν σκληρό και άδικο κόσμο.
Εκατοντάδες άνθρωποι θαλασσοπνίγονται στην προσπάθειά τους να πουλήσουν σιντί σε μια καλύτερη κοινωνία.
Οι σκληρές διαπραγματεύσεις και το αγριωπό βλέμμα του Γιάνη με το ένα νι δεν έκαναν το μουνάκι της Μέρκελ να στάζει και τώρα η χώρα και το μέλλον μας βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η αλλοτρίωση, η αποξένωση, η ανθρωπιστική παιδεία κι άλλα θέματα της Έκθεσης Γ' Λυκείου μαστίζουν την κοινωνία μας.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει το Άξιον Εστί.
Η μία τραγωδία χτυπά πίσω απ'την άλλη, κι ακόμα κι ο πιο σθεναρός νους δεν μπορεί να μην κατακλυστεί από μαύρες και απαισιόδοξες σκέψεις.
Γι' αυτές τις στιγμές, λοιπόν, σας ζητώ να έχετε κατά νου αυτό:
Έρχεται.
-Ποιος έρχεται;
Αυτός. 1-0.
-Σοβαρά τώρα;
Δείτε και θα διαπιστώσετε ότι κυριολεκτώ απόλυτα.
Αυτό που ακούσατε. Έρχεται το ρομποτικό πέος.
Οκ, καταλαβαίνω ότι μιλάμε για την Εσπρέσο, την εφημερίδα που έχει για όνομα ένα είδος καφέ και δε θα δίσταζε να δημοσιεύσει πρωτοσέλιδο του τύπου "Σοκ! Ιστορικές έρευνες δείχνουν ότι ο Κολοκοτρώνης τον σούβλιζε τον Αθανάσιο Διάκο!".
Αλλά ας μην υποβαθμίζουμε τη σημασία της είδησης. Ως γνωστόν, εκτός του σκύλου, το πέος είναι ο καλύτερος φίλος του άνδρα. Εντός του σκύλου είναι λίγο δύσκολο να γαμήσει κανείς.
Και υπάρχουν κάποιοι άνδρες που έχουν τη δυστυχία ο καλύτερος φίλος τους να μην... εχμ... ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους την κρίσιμη στιγμή. Γι'αυτούς λοιπόν τους άνδρες η επιστήμη, αφότου προφανώς είχε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της ανθρωπότητας, κατασκεύασε έναν μηχανισμό για να τους βοηθήσει.
Το θέμα είναι ότι αυτή η είδηση θα μπορούσε να περιγραφεί και χωρίς να ακουστεί σαν μια ατάκα που θα πετούσε ο Άρνολντ Σβαρτζονέγρος στη Λυσσάρα Κόνορ ως πρωταγωνιστής της πορνοπαρωδίας "Σεξολοθρευτής 2: Η Μέρα της Στύσης".
Πώς θα παρουσιαζόταν η σχετική είδηση στην Καθημερινή ή στην Ελευθεροτυπία; "Ομάδα επιστημόνων κατασκεύασε μηχανισμό κατά της στυτικής δυσλειτουργίας". Απλό, κυριλέ και ξενέρωτο. Ακριβώς όπως πρέπει για εφημερίδα.
Αλλά όχι.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΕΟΣ.

Ο δημοσιογράφος που εμπνεύστηκε αυτόν τον τίτλο πρέπει να τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ.
Είναι μία από αυτές τις σπάνιες εκφράσεις που καταφέρνουν να ακουστούν ταυτόχρονα σαν απειλή και σαν υπόσχεση. Το μέγεθος της γελοιότητας είναι τέτοιο που κάνει τον κύκλο του σύμπαντος, βγαίνει από την τρίτη σκουληκότρυπα δεξιά απ'το διαγαλαξιακό βενζινάδικο κι επιστρέφει από την όχθη της awesomeness.
Πραγματικά, αυτή η φράση είναι λες και γράφτηκε αποκλειστικά και μόνο για να ειπωθεί σε πορνοπαρωδία. Και δεν είναι απαραίτητο να περιοριστεί στον Sperminator. Μπορεί να επεκταθεί σε οποιαδήποτε ταινία συμμετέχει έστω κι ένα ρομπότ.
Όπως ας πούμε στον Τρόμποκοπ. Ή στο Star Whores: Η Αόρατη Ψωλή. Ή στο Τρανσ-πόρνερς. Ή στο Dick-Strict 9. Ή στο PSALL-E της Χύσνεϊ.
-Εντάξει, καταλάβαμε, είσαι ανώμαλος.
Γαμώτο, κάποιος θα έπρεπε να μου προτείνει μια θέση σαν συγγραφέας πορνοπαρωδιών.
Βέβαια η προοπτική της φράσης "έρχεται το ρομποτικό πέος" δεν περιορίζεται μόνο στις τσόντες. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιο b-movie σαν την "Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά", μόνο που αντί για μελιτζάνες και μπεσαμέλ η φονική δύναμη που θέλει να καταστρέψει τη γη θα είναι μια στρατιά από ρομποτικά πέη.
Ω, θεέ μου...στον πληθυντικό είναι ακόμα πιο γελοίο!
Όχι! Όχι! Σας βρήκα και ακόμα πιο γελοία πιθανότητα χρήσης της φράσης "έρχεται το ρομποτικό πέος". Έστω ότι σε κάποια φάση της ιστορίας του ο Ολυμπιακός αποκτήσει τόσο δεμένη ομάδα που δουλεύει τόσο καλά τους αυτοματισμούς ανάμεσα στους παίκτες και τους διαιτητές που αποκτά από τους αθλητικογράφους το προσωνύμιο "Το ρομπότ".
Έτσι, την προηγούμενη μέρα από παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το πρωτοσέλιδο του Γαύρου με μεγάλα γράμματα γράφει τη βαρύγδουπη δήλωση.
Πείτε το μαζί μου!
-ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΕΟΣ!
Μπράβο τα καλά παιδιά.

Αν και βέβαια αυτή η φράση χάνει πολύ όταν μεταδίδεται στο γραπτό λόγο. Πρέπει να ειπωθεί με το κατάλληλο ύφος. Γιατί αυτή η φράση δε γίνεται, όχι, δε σου επιτρέπει να την πεις έτσι απλά και βαριεστημένα όπως θα έλεγες ξέρω γω "έρχεται το λεωφορείο". Μη μπλέκουμε το λεωφορείο με το ρομποτικό πέος!
Για την ακρίβεια υπάρχουν οι εξής τρεις τρόποι για να εκστομίσεις τη φράση "έρχεται το ρομποτικό πέος", και ο ένας είναι πιο γελοίος από τον άλλον:
α) Τρομοκρατημένη White Anglo-Saxon Protestant νοικοκυρά:
-Βοήθεια! Έρχεται το ρομποτικό πέος! Somebody think of the children!
β) Επιβλητική φωνή χολυγουντιανού τρέιλερ με στόμφο χιλίων Γουίλιαμ Σάτνερ:
Αυτό το Σεπτέμβρη...σε όλες τις αίθουσες Οντεόν...έρχεται...το Ρομποτικό Πέος!
γ) Χαζοχαρούμενος παρουσιαστής σε τηλεμάρκετινγκ:
Βαρεθήκατε να ταλαιπωρείστε με τα συμβατικά πέη; Υπάρχει λύση! Έρχεται το Ρομποτικό Πέος!
Βασικά ξεχάστε τι είπα πριν. Δεν υπάρχει κανένας συναγωνισμός. Αυτό το τελευταίο ήταν το πιο γελοίο απ'όλα.
Δε χαίρεστε που έχω βρει κάτι να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου;
Ε...αυτή ήταν μια πολύ κακή διατύπωση για το σημερινό άρθρο.
Αυτά, και να προσέχετε τα νώτα σας.
Γιατί...
-Όχι. Σκάσε. Μην το πεις. Μην το διανοηθ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΠΕΟΣ!
-Γμφχθψηξζ.

15 σχόλια:

  1. Αχ, εγώ πώς θα ζήσω τώρα που θα φοβάμαι μη κι έρθει το ρομποτικό πέος να μας αφανίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά βάθος μερικές αυτό θέλετε, αλλά είναι που είμαι καλός άνθρωπος και δεν το λέω.

      Διαγραφή
    2. Όχι και ρομποτικό ρε αγόρι μου. Δε ζούμε με υποκατάστατα.

      Διαγραφή
    3. Παρντονέ μουά που δεν ήξερα λεπτομέρειες για την πολυποίκιλη ερωτική ζωή σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/4/15 22:57

      Molis egrapses gia poutses den einai tixeo pou h proti pou sxoliase itan gynaika i opoia malista kanei kai epidiksi oti troei poutsa kai oxi robotiki kata ta alla emeis oi antres pasxoume na dixume oti gamame

      vevea pezei kai i alli periptosi na min tis kathete oute pragmatiko oute robotiko kai apla na kanei diafimisi oti einai diathesimi

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ ανώνυμε, πιθανότατα το σχόλιο μου προσφέρεται για πολλαπλές αναγνώσεις κι η δική σου συνίσταται στο "η κοπέλα θέλει πούτσο". Γιατί, ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες είμαστε τα απελπισμένα που θέλουμε σεξ ή, στη γλώσσα σας, πουτάνες ενώ εσείς παίρνετε και τρόπαιο όταν το καυχιέστε. Επίσης, σε ευχαριστώ για την ψυχολογική ανάλυση, που φυσικά στηρίζεται στον αριθμό στοιχείων που έχω δώσει εδώ μέσα για την ερωτική μου ζωή, δηλαδή το μηδέν. Μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν.
      Υ.Γ. Γράφε ελληνικά, παιδί μου, και γράφεις μπαρούφες και βάζεις τα μάτια μας σε σκληρή δοκιμασία.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/4/15 16:46

      anagnwsi na matheis sy mori femen / //h proti pou sxoliase itan gynaika i opoia malista kanei kai epidiksi oti troei poutsa kai oxi robotiki kata ta alla emeis oi antres pasxoume na dixume oti gamame///



      TroPEO thes kai si diladi poy mas kaneis epidiksi oti den ti zeis me ipokatastata

      stin alli periptosi psaxneis mpas kai ta katafereis kai apoktiseis ton troPEO kai na kauxiesai

      skoupise tin peina kai tin femenila apo ta matakia sou na min ta zorizeis vlima

      Διαγραφή
    7. Για να μπορώ να διαβάσω το σε άπταιστα γκρίκλις σχόλιο σου, φυσικά και γνωρίζω ανάγνωση. Μας τη μάθαν στο Δημοτικό και πρόσεχα στο μάθημα. Και τώρα είμαι Πανεπιστήμιο, αμέ!
      Και τώρα δε μου λες ρε αγόρι μου, τι σε ενδιαφέρει ποιος τρώει τι ή ποιος ψάχνει τι και πιθανολογείς; Επίσης, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πρόκειται να με στεναχωρήσουν ή να με θυμόσουν χαρακτηρισμοί τύπου "vlima" και "mory femen"; Περισσότερο μου δίνουν την αφορμή να πω "άστον να χτυπιέται", το οποίο θα πράξω εφόσον προηγηθεί κι άλλο σχόλιο σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/15 23:02

    thomas the barbarian re si posi ora exeis gi skotoma kai vrikes auta gia to robotiko peos?

    o apo panw eimai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόση που απορώ πώς δεν εφηύρα εγώ πρώτος το ρομποτικό πέος όχιπωςτοχρειάζομαιδηλαδήγκουχγκουχ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/15 16:52

      analoga giati to xreiazese gkoux gkoux

      Διαγραφή
    3. Για να σε γαμάω καλύτερα.

      Διαγραφή
  3. To ρομποτικό καβλί θα είναι πακέτο με άνδρα ή θα μπορεί να πωλείται και να χρησιμοποιείται αυτόνομα; Να το έχεις βρε αδερφέ δίπλα στο κομοδίνο να βρίσκεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που παρέλειψα να διερευνήσω. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για δονητές, έτσι; Είναι the same.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.