Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Καταστατικός Χάρτης

Σήμερον, ημέρα εβδόμη Οκτωβρίου του σωτηρίου έτους δύο χιλιάδες και δεκατρία (2013) ιδρύεται εν τη ερωτική πόλει της Θεσσαλονίκης και στο κτίριο επί των οδών Αγαμήτου και Απάρτου γωνία, 4ος όροφος (προσοχή: ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί), ο Σύλλογος Κατά της Αγαμίας Των Ολοκληρωτικά και Φοβερά Άσχημων, Τεραστίων ή Σουρεαλιστικά Αλλοπρόσαλλων, (ο οποίος στο υπόλοιπο του παρόντος θα αναφέρεται για λόγους συντομίας με τα αρχικά του Σ.Κ.Α.Τ.Ο.Φ.Α.Τ.Σ.Α. ή απλώς ως "Σύλλογος"). Ακολουθούν τα άρθρα του καταστατικού χάρτη του Συλλόγου:
  1. Δικαίωμα εισόδου στο Σύλλογο διαθέτουν όλοι οι ενήλικες άνδρες που διαθέτουν λειτουργικό πέος, καλή φυσική κατάσταση και όρεξη για δουλειά.
  2. Υποχρέωση κάθε μέλους του Συλλόγου είναι να παρέχει αφιλοκερδώς (το τονίζουμε αυτό ιδιαιτέρως) τις υπηρεσίες του σε κάθε κορασίδα που εμπίπτει στην περιγραφή του διακριτικού τίτλου του Συλλόγου, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικότερα στο άρθρο 3.
  3. Για να εμπίπτει μία γυναίκα στην αρμοδιότητα του Συλλόγου είναι απαραίτητο να πληροί μία τουλάχιστον από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
    α. Έχει τέτοιο βάρος ώστε, σύμφωνα με την Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν, καμπυλώνει το χωρόχρονο γύρω της, δημιουργεί χρονικά κενά και ξαφνικά βρισκόμαστε όλοι πίσω στο 1987 και πορωνόμαστε με το καινούριο άλμπουμ των Γκανς Εν Ρόζες ας ούμε να ούμε.
    β. Μοιάζει με τον Σκελετούλη, ένα ομοίωμα ανθρώπινου σκελετού για παιδιά που πουλούσε κάποτε κόκκαλο-κόκκαλο η Ντεαγκοστίνι, όταν φυσάει πρέπει να φορέσει ειδικό παλτό με βαρίδια για να βγει έξω και τα βυζιά της είναι σαν τις ρίζες της εξίσωσης x^2+2x+2=0, δηλαδή δεν υπάρχουν στο σύνολο των πραγματικών (τα λεγόμενα και "μιγαδικά βυζιά").
    γ. Η ταυτότητά της είναι γραμμένη σε Γραμμική Β, έχει την Οδύσσεια με αφιέρωση από το συγγραφέα ή έχει άδεια οδήγησης πτεροδάκτυλου.
    δ. Διαθέτει το σαγόνι του Γιάτσεκ Γκμοχ:
    ε. Διαθέτει το τσιγκελωτό μουστάκι του Φρέντι Μέρκιουρι:

    στ. Διαθέτει την οδοντοστοιχία του Γιώργου Γεωργίου:

    ζ. Διαθέτει την επιδερμίδα του Γιώργου Δώνη:

    η. Διαθέτει τη μύτη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

    θ. Διαθέτει κάποιο άλλο παρόμοιο διάσημο ανατομικό χαρακτηριστικό.
    Για ευκολία, τα μέλη μπορούν να συμβουλεύονται το ακόλουθο σχεδιάγραμμα, αναζητώντας ομοιότητες:
  4. Η συνουσία με γυναίκα που δεν ικανοποιεί καμία από τις προϋποθέσεις του άρθρου 3 θεωρείται παράβαση και τιμωρείται, την πρώτη φορά με αυστηρή επίπληξη, τη δεύτερη με μηνιαίο αποκλεισμό του παραβάτη από τις δραστηριότητες του Συλλόγου, τη δε τρίτη με οριστικό και αμετάκλητο αποκλεισμό.
  5. Η ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου προϋποθέτει την ενεργό συμμετοχή του μέλους. Επομένως ένα μέλος που δεν έχει προβεί σε συνουσία με τουλάχιστον μία περίπτωση του άρθρου 3 για ένα έτος διαγράφεται από το Σύλλογο, εκτός κι αν αποδεδειγμένα συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας ή εξεταστική που έχουν μαζευτεί εκατόν σαράντα οχτώ μαθήματα.
  6. Ο Σύλλογος δεν επικροτεί σε καμία περίπτωση το βιασμό. Κάθε μέλος οφείλει να εξασφαλίσει τη συναίνεση της υποψήφιας πριν ασκήσει το λειτούργημά του. Σε περίπτωση που ένα μέλος δεν καταφέρει να αποσπάσει συναίνεση από τις περιγραφείσες γυναίκες, πάει να πει ότι είναι κρίμας, τίποτας, πουθενάς, τελειωμένος κι οφείλει για το καλό της ανθρωπότητας να βρει έναν γκρεμό με μυτερά βράχια από κάτω και να επαληθεύσει πειραματικά το νόμο της βαρύτητας. Ως εκ τούτου διαγράφεται από το Σύλλογο.
  7. Κάθε μέλος πληρώνει συνδρομή που καθορίζεται στο συμβολικό ποσό των 20 ευρώ ανά έτος. Η συνδρομή αυτή προορίζεται για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου (βλ. άρθρο 9), αλλά και για να μπορούν τα λιγότερο προνομιούχα μέλη του Συλλόγου να προμηθεύονται τα απαραίτητα εργαλεία που πιθανώς θα τους χρειαστούν στην αποστολή τους, όπως αλκοόλ, χασίς, ψυχοφάρμακα, παραισθησιογόνα μανιτάρια, διεγερτικά χάπια χρώματος κυανού (γνωστά με την εμπορική ονομασία Βιάγκρα), προφυλακτικά και χαρτοσακούλες.
  8. Οι εκλογές του Συλλόγου λαμβάνουν χώρα μία φορά ανά έτος, στα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αγαμήτου και Απάρτου γωνία ή στα τοπικά παραρτήματα στην Αθήνα, Λάρισα, Πάτρα, Γιάννενα, Ηράκλειο και Κάτω Μουσουνίτσα, όπου εκλέγεται πρόεδρος με θητεία ενός χρόνου. Μετά από τρεις συνεχόμενες θητείες ο πρόεδρος χάνει το δικαίωμα επανεκλογής, αλλά κατακτά το Χρυσό Μετάλλιο Ανδρείας του Τάγματος των Δεινοσαύρων και θεωρείται Επίτιμος Πρόεδρος.
  9. Ο Σύλλογος οργανώνει σε τακτική βάση εκδηλώσεις, οι οποίες ως στόχο έχουν την υποδοχή και γνωριμία των νέων μελών, ενημέρωση επί νέων τεχνικών καμακιού και τη διάδοση της δράσης του Συλλόγου στα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας, με στόχο την πάταξη της κοινωνικής αδικίας ενάντια στις γυναίκες που δεν μπορούν ή δε θέλουν, στην τελική, να ανταποκριθούν στα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς που θέτει το Χόλυγουντ μέσω των ταινιών και ωθεί τις γυναίκες σε κακή αυτοεκτίμηση, κατάθλιψη, νευρική ανορεξία, κοκκύτη και καρκίνο της παρανυχίδας του μεσαίου δάχτυλου του αριστερού χεριού.
  10. Ως ύμνος του Συλλόγου ορίζεται το ακόλουθο υψηλής μουσικής ποιότητας άσμα:

    το οποίο και θα ανακρούεται κατά την έναρξη κάθε εκδήλωσης του Συλλόγου.
  11. Τέλος, ορίζεται το ακόλουθο έμβλημα του Συλλόγου, το οποίο θα περιλαμβάνεται στην κάρτα μέλους και, προαιρετικά, θα διατίθεται σε κονκάρδες, αυτοκόλλητα ή αφίσες:

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος,
Τhomas The Barbarian.
Αυτά, και να προσέχετε πού βάζετε την υπογραφή σας και το πουλί σας.
Υ.Γ. Αυτό το άρθρο διαβάζεται όπως θα διαβαζόταν ένα άρθρο της Φρικηπαίδειας. Δεν αποφάσισα να ιδρύσω σύλλογο σαβουρογάμηδων, τυχόν δε υπαινιγμοί ότι αποφάσισα να ιδρύσω σύλλογο σαβουρογάμηδων θα αντιμετωπιστούν με προσβλητική γείωση και ασάλιωτο τριζάτο κωλοδάχτυλο. Αν ποτέ αποφασίσω να ιδρύσω σύλλογο σαβουρογάμηδων, πυροβολήστε με μόλις με δείτε. Κι άμα βρω και καμένους που να συμμετάσχουν, πυροβολήστε τους κι αυτούς.
Υ.Γ.2. Αν περιμένατε να μάθετε για την έναρξη της φοιτητικής ζωής μου (που στ'αρχίδια σας βασικά αλλά εγώ υποθέτω ότι θέλατε γιατί κάτι πρέπει να έχω κι εγώ να ελπίζω κι η μαμά μου δε με αγκάλιαζε αρκετά όταν ήμουν μικρός), την Παρασκευή θα εγκαινιαστεί η νέα στήλη του μπλογκ "Το Ημερολόγιο Ενός Μηχανολόγου", όπου κάθε Παρασκευή (εκτός απροόπτου) θα γράφω ό,τι έγινε στο φανταστικό κόσμο του Αριστοτελείου με Σήμα τον Άγιο Δημήτριο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκτός κι αν δε θέλετε.

40 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/13 16:42

    Δηλαδή αν γινω μέλος και ρίξω μια θεογκομένα διαγράφομαι;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, άμα ρίξεις τρεις διαγράφεσαι. Αλλά ρίξε πρώτα τη μία και το συζητάμε μετά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/13 16:51

      Μμμμμμμμμμμ μιλάει ο ρίχτης!!

      Διαγραφή
    3. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον μπαλέτο.

      Διαγραφή
  2. Έχω να φέρω υλικό για το Σύλλογο....Κάτι γκομενάκια, άλλο πράγμα, να το φυσάς και να μην κρυώνει να 'ούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ'έφτιαξες τώρα. Ή όχι. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.

      Διαγραφή
  3. Θα θεωρήσω συμπτώσεις τον τέταρτο και την απουσία ασανσέρ, η οποία ουδεμία σχέση δεν έχει με τη γνωστή (;) αποστροφή σου προς τα μηχανήματα αυτά του σατανά. Ζώο πάλι γάμησες πρέπει να πω.

    Και το καίριο ερώτημα που δημιούργησες: Τι ενδιαφέρον μπορεί να γίνει σε μια σχολή μηχανολόγων μηχανικών; (ωωωωωωωωω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/13 22:01

      Σε μια σχολή μηχ μηχ μπορεί να δημιουργηθεί ένας σύλλογος σαν τον παραπάνω!
      Τι δεν καταλαβαίνεις?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/13 22:29

      Ενώ οι τριτοδεσμιτες αγαπητοί είμαστε τίγκα στα θηλυκά που για εναν περιεργο λόγο δε μας κάθονται!Μεγαλύτερο βασανιστήριο!

      Διαγραφή
    3. Αφού εσύ α) έχεις ασανσέρ και β) δε μένεις Αγαμήτου και Απάρτου γωνία, εκτός κι αν πάρω τηλέφωνο τον προσωπικό μου φίλο, Δήμαρχο και Κρασοπατέρα Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον πω να μετονομάσει τις οδούς ειδικά για σένα.
      Υ.Γ. Μην ανησυχείς, τα πιο ενδιαφέροντα θα είσαι ο πρώτος που τα μαθαίνει.
      Υ.Γ.2. Τόμι έμαθες ορθογραφία ή ακόμα;
      Υ.Γ.3. Έχεις δίκιο, αυτό είναι το χειρότερο. Αλλά τέτοιος που είσαι το αξίζεις.

      Διαγραφή
  4. καταρχάς γέλασα πολύ.
    Κατα δεύτερον, τώρα που μπήκες στους μηχανολόγους, θα βλέπεις θηλυκό μόνο στα εγχειρίδια του Ντα Βίντσι και στους τουριστικούς αναπτήρες από τη Χαλκιδική με γυμνές ζωγραφιές.
    Αν κατά τύχη ή ατυχία ξεχάσεις τι είναι η γυναίκα, τότες ρίξε μια ματιά στη δεξιά σου παλάμη και θα ξαναθυμηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΛΑΜΟΒΑ, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...
      Σχετικά με τη σχολή:
      Γάμησέ τα... οτιδήποτε πολυτεχνικό έχει για στανταράκι το εξής line-up:
      Σε ένα δείγμα 1000 ατόμων, τα 950 θα είναι αγόρια.
      Τα 45 θα είναι κέηβ τρολ που ανάμεσα στα πόδια θα έχουν κοιλότητα αντί για κοντάρι.
      Τα υπόλοιπα 5 θα είναι ως εξής: 3 μέτριες (πιασμένες
      1 καλή (πιασμένη σε σοβαρή σχέση)
      1 καλή (attention whore, μετράει το πόσοι της την πέφτουν σαν ψηφία και όχι σαν ανθρώπους, αν τη ρίξεις παίρνεις νόμπελ γαμιοσύνης και σου κάθεται το μισό επιτελείο του Χάρβαρντ)...

      Διαγραφή
    2. ωραία, ας πούμε ότι ισχύει και η τελευταία πρόταση (που δεν νομίζω).....βασικά δεν νομίζω ότι ισχύει σε ευρεία κλίμακα, διότι μια κοπέλα, όμορφη-άχημη, που περνάει σε μια δύσκολη τεχνική και πολυτεχνική σχολή, προσπαθεί να ανταγωνιστεί σε σοβαρότητα *γκουχ, γκουχ* και διαβαστερότητα *ξαναγκουχ, γκουχ* τους αρρένες συμφοιτητητές της.....σαφώς μπορεί να υπάρχουν και οι εξαιρέσεις

      Διαγραφή
    3. Αν σας πω ότι όχι μόνο υπάρχει όμορφη (θα την έλεγα εγώ) κοπέλα στους Μηχ.Μηχ, όχι μόνο πήγα και της μίλησα, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω και το τηλέφωνό της, ξαναλέω εγώ όλα αυτά, θα πηδήξετε από το παράθυρο, γι'αυτό δε σας το λέω.
      Όσο για τη σοβαρότητα των αρρένων συμφοιτητών, είναι αρχή ακόμα κι έρχονται. Αν σε δύο εβδομάδες έρχονται είκοσι από τους εκατό θα είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι.

      Διαγραφή
  5. Διασκεδαστικότατο
    (κάτι 'του Αριστοτελείου με Σήμα τον Άγιο Δημήτριο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης' είναι χαρακτηριστικά του Thomas που ξέρουμε).
    Περιμένω τις Παρασκευές κα σου εύχομαι Καλή Αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κι ελπίζω να μου δώσει υλικό κατάλληλο για το μπλογκ η σχολή, γιατί αν αρχίσω να αραδιάζω τίποτα διαφορικές εξισώσεις, τανύσματα και κάτι τέτοια θα εξαφανιστούν τα μισά μέλη.

      Διαγραφή
  6. 1. Μπράβο,σοκολατάκι μου,γέλασα πολύ.
    2. Καλύτερα που δεν περνάς απ' τη θεωρία στην πράξη,γιατί έτσι και σε έπιαναν με τίποτα "περίεργες ουσίες",θα αναγκαζόμουν να σου φέρνω τσιγάρα στην μποζού. Ή να σε παρατήσω για κάποιον ελεύθερο.
    3. Μην ακούς τους ζηλιάρηδες από πάνω. Καλή αρχή στη Σχολή και περιμένουμε την Παρασκευή. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια, μπουγατσούλα μου, δεν κατάλαβα πού ακριβώς υπεισέρχονται οι περίεργες ουσίες, αλλά μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να μου φέρνεις τσιγάρα στη μπουζού, γιατί δεν καπνίζω.

      Διαγραφή
    2. Θα σου φέρνει φιστίκια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/10/13 01:08

      Για το φυστίκωμα! αχαχαχα!

      Διαγραφή
    4. Αισχρά λογοπαίγνια επιπέδου Σεφερλή. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.

      Διαγραφή
    5. Κατουρηθήκαμε,Ρασκώλε.

      Διαγραφή
    6. Α, υπέροχα. Πάω να φέρω τη σφουγγαρίστρα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/10/13 19:35

      Εσύ απλά είσαι ξενέρωτος!

      Κατερίνα,πάνα ακράτειας!

      Θωμά,έτσι νοικοκύρης να σαι,να χεις την ανιψια βασίλισσα!

      Διαγραφή
    8. Κανόνισε, γιατί αν συνεχίσεις έτσι εσύ θα παίρνεις τη σφουγγαρίστρα.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/10/13 02:01

      Απάντα στο Στέφανο από κάτω και ασε τις υποδείξεις!

      Διαγραφή
    10. Τις επικίνδυνες αποστολές τις αφήνω σε εσένα.

      Διαγραφή
  7. ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!

    και μακρια απο συλλόγους!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ!!
    ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!! ΣΕ ΕΛΕΙΨΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαριομουν να διαβασω ολο το ποστ αλλα πες με κατι. ειναι ρατσιστικο κατα των ασχημων ανθρωπων ή με φαινεται; ε; γιατι δεν ειναι σωστο να εισαι ρατσιστης με τους ασχημους. ασε που η ομορφια και ασχημια ειναι κατι υποκειμενικο. εκτος αν μιλαμε για τον γεωργιου που ειναι αντικειμενικα ασχημος και εξωτερικα και εσωτερικα. ενα τερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://stefanosmedia.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ.Κ.Α.Τ.Ο.Φ.Α.Τ.Σ.Α. ε;
    Το ακρωνύμιο μου θύμισε τους τίτλους τιμής των Μικρών Εξερευνητών, με κορυφαίο το Σ.Α.Χ.Λ.Α.Μ.Π.Ο.Υ.Χ.Λ.Α., που αδυνατώ να θυμηθώ τι σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Μικρούς Εξερευνητές θυμάμαι το Μέγας Α.Ρ.Χ.Ι.Γ.Κ.Ο.Υ.Χ.Λ.Α.Σ και το Ρ.Υ.Π.Ο.Κ.Α.Ρ.Υ.Δ.Ο.Σ, που προφανώς δεν μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να στριμώξουν ένα Τ από μπροστά.

      Διαγραφή
    2. O ρυποκάρυδος είχε να κάνει με καθαρισμό δασών. ΕΞ' ου και το "Ρύπο"

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/10/13 20:55

    Εγώ πάντως σου προτείνω να τον ιδρύσεις. θα μαζέψεις πολλούς μπαζοσυλλέκτες (και πολλά 20ευρα). Καλή επιχειρηματική κίνηση..
    Το 3 με έλιωσε!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω γραφείο στην Αγαμήτου και Απάρτου γωνία. Είναι πολύ ψηλά τα νοίκια εκεί.

      Διαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.