Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Women, may I have your attention, please?

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είστε φεμινίστρια, εύχεστε να πεθάνουν όλοι οι άντρες και να χρεωκοπήσουν όλες οι ζυθοποιίες, παρευρίσκεστε τακτικά σε ομιλίες της Παπαρήγα και θεωρείτε πως όποιος δε φέρεται ρατσιστικά στους άντρες φέρεται ρατσιστικά στις γυναίκες, έχετε δύο επιλογές: ή να φύγετε, ή να το διαβάσετε και να βγάλετε το σκασμό. Δεν βλέπω τις γυναίκες σαν αντικείμενα ή σκεύη ηδονής, δεν θα περάσω νόμο που να απαγορεύει όλα τα παρακάτω όταν θα κάνω πραξικόπημα και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την ισότητα. Βέβαια αυτό που προτείνετε εσείς δεν είναι ακριβώς ισότητα, είναι του στυλ "είμαστε ίσοι, απλά μερικοί είμαστε πιο ίσοι από τους άλλους". Τέλος πάντων, αφήνω την εισαγωγή και περνάω στο κυρίως άρθρο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ίσως αυτό που πολλοί άντρες έχουν στο μυαλό τους, αλλά φοβούνται, βαριούνται, δεν έχουν τις κατάλληλες λέξεις για να το εκφράσουν ή απλά βλέπουν τον Παναθηναϊκό να τις τρώει από τη Μακάμπι στην τηλεόραση. Νομίζετε ότι αν κάνετε αυτά τα πράγματα θα μας αρέσετε περισσότερο, αλλά συνήθως το αποτέλεσμα δεν σας δικαιώνει. Πάμε όμως στο ψητό.
Κατ'αρχήν, το να μοιάζετε σαν σκουπόξυλο με χέρια και πόδια είναι κάθε άλλο παρά επιθυμητό. Αυτός που έβγαλε τη σοφή φράση "η γυναίκα και το κοτόπουλο θέλουν χέρι", ξέχασε να συμπληρώσει μία βασική λεπτομέρεια: αν η γυναίκα και το κοτόπουλο δεν έχουν πάνω κρέας, δεν έχει νόημα να βάλεις χέρι. Θα λαδώσεις απλά το χέρι σου και νοστιμιά δε θα καταλάβεις.
Γι'αυτό αφήστε τα μαρούλια και τα καρότα και πιάστε τα σουβλάκια και τα παγωτά! Ναι, δε λέω, καλό και υγιεινό είναι να τρως τροφή για κουνέλια, αλλά αν δε φας και κανένα παϊδάκι, θα πεθάνεις στα ενενήντα και ζωή δε θα έχεις καταλάβει. Και δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να του αρέσει το μαρούλι. Το πιο κοντινό που μου έρχεται είναι ο Ποπάι με το σπανάκι, κι αυτό ήταν προπαγάνδα για να τρώνε τα Αμερικανάκια σπανάκι.
Όταν σχεδιάζεις μία γυναίκα, δεν χρησιμοποιείς μόνο το χάρακα. Βάζεις και λίγο διαβήτη! Αλλά προφανώς, στις Ελληνίδες και όχι μόνο έχει καρφωθεί η ηλίθια ιδέα ότι αν είσαι πάνω από σαράντα πέντε κιλά οι άντρες θα σε κοιτάζουν λες και είσαι κανένα εξωγήινο τέρας που ξέμεινε από το Star Wars. Ε, όχι λοιπόν! Πρέπει να υπάρχει και λίγο κώλος να χαζέψεις. Αλλιώς τι κάνουμε;
Όσο αντιαισθητικό είναι να βλέπεις μία γυναίκα σαν τριαξονικό φορτηγό, άλλο τόσο είναι να βλέπεις τα κόκαλα να παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σου στην τηλεόραση. Και για να είναι τόσο λεπτές, ή ανορεξία έχουν, ή μυτάρουν κόκα. Και για να τελειώνουμε από εδώ. Αυτό εδώ:
δεν είναι γυναίκα. Είναι ένα σπίρτο με δύο οδοντογλυφίδες για πόδια, ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ για εγκέφαλο και έναν πίθηκο για άντρα. Έχει κάνει τέσσερα παιδιά και είναι ακόμη σαράντα κιλά. Αυτό δεν είναι καλό πράγμα. Κάποια ασθένεια πρέπει να έχει. Και οι άρρωστες δεν αρέσουν στους άντρες. Εκτός κι αν πάρουμε κυριολεκτικά τη φράση "πάρ'τα μωρή άρρωστη". Αλλά και πάλι.
Αυτές εδώ είναι γυναίκες με το Γ κεφαλαίο:


Μανάρες μου εσείς.
Επίσης, ίσως να φταίει ότι είμαι 1,72 όταν ο μέσος όρος στην Ελλάδα είναι δέκα πόντοι παραπάνω, αλλά γυναίκες πάνω από 1,70 μου φαίνονται ψηλές και γυναίκες πάνω από 1,80 μου φαίνονται σαν το Γιάο Μινγκ μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου κάνει κάπως άσχημη αίσθηση να βλέπω γυναίκες που μπορούν να αλλάξουν λάμπα χωρίς να ανέβουν σε καρέκλα (εντάξει, μπορεί να είμαι και κομπλεξικός για το δικό μου ύψος, μάλλον αυτό φταίει). Παρ'όλα αυτά, οι γυναίκες επιμένουν να προσπαθούν να φαίνονται ψηλές. Γιατί; Ντάξει, δε λέω, μια χαρά είναι τα ψηλοτάκουνα, αλλά αν δεν μπορείς να κρατήσεις μια στοιχειώδη ισορροπία και πας σαν να έχεις κατεβάσει κοκτέιλ ουίσκι-βότκα-μισό κουτί Ζάναξ, τότε μην το κάνεις! Πώς να το κάνουμε, δεν μπορεί όλος ο κόσμος να πιάνεται από τις χειρολαβές στα λεωφορεία! Get used to it!
Το άλλο μεγάλο φάουλ που κάνουν κυρίως οι διάσημες είναι αυτό που βγαίνουν και κάνουν φωτογραφήσεις με ανδρικά ρούχα. Για ποιον γαμημένο λόγο; Όποιος θεωρεί ότι οι γυναίκες είναι ωραίες με ανδρικά ρούχα, είναι ή κρυφή αδερφή, ή φανερή.
Γιατί τα ανδρικά ρούχα είναι φαρδιά. Και είναι φαρδιά για κάποιους λόγους. Πρώτον, για να δίνουν  αρκετό χώρο και αέρα στο ανατομικό σφάλμα που λέγεται αρχίδια, και δεύτερον, για να κρύβουν τις μπυροκοιλιές μας. Δεν θα σας πω ψέματα, γιατί κι εγώ ή με το γύρο στο χέρι θα με βρεις ή με το παγωτό στο στόμα. Άνδρας που να κάνει σοβαρή δίαιτα και να μην του αρέσει το πέος δεν έχει βρεθεί ακόμα στον πλανήτη. Γιατί οι άντρες είναι συνειδητοποιημένοι σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό. Οι γυναίκες (όπως υποστηρίζουν τουλάχιστον) υπολογίζουν τον ψυχικό κόσμο περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση, και όσο για χοληστερίνες, τριγλυκερίδια, διαβόλια και τριβόλια, η σύγχρονη επιστήμη έχει στείλει άνθρωπο στο φεγγάρι, οπότε αυτά είναι για πλακίτσα.
Το μόνο που ξεπερνάει σε γελοιότητα τις γυναίκες με ανδρικά ρούχα είναι οι άνδρες με γυναικεία, γνωστοί στους κύκλους της Συγγρού και σαν τραβέλια. Δηλαδή από το να φοράτε ανδρικά ρούχα καλύτερα να φοράτε μπριζόλες σαν τη Lady Gaga. Τουλάχιστον ,θα έχουμε μετά και κάτι να φάμε.
Είναι κακό; Θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό που βλέπω μπροστά μου στην 19 ιντσών LCD LG οθόνη μου που πήρα 1200 ευρώπουλα το 2004 μαζί με τα υπόλοιπα παραφερνάλια του πισιού, είναι όντως γυναίκα!
Και στο ίδιο μήκος κύματος, παρακαλώ τις γυναίκες όλου του κόσμου να σταματήσουν να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά. Μην κοιτάτε που το έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Ο τόπος είχε γεμίσει ξανθιές μακρυμαλλούσες πρωινατζούδες, και ήθελε να κάνει τη διαφορά. Αλλά από κει και πέρα, δεν βλέπω το λόγο. Και όσο για την πιο extreme εκδοχή του πράγματος, την οποία πραγματοποίησε κάποτε η μικρή Μπρίτνεϊ με τεράστια αποτυχία, μην το διανοηθείτε. Εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα να σας φωνάζουμε Μπάμπη και να σας καλούμε στο σπίτι για να φάμε πίτσες, να δούμε τη Μπάρτσα και να σχολιάσουμε κώλους.
Τέλος, αυτό το πράγμα που έχει πλημμυρίσει το Facebook:
ΔΕΝ είναι σέξι, ΔΕΝ είναι ωραίο σαν θέαμα, είναι απλά σαν να βγαίνεις στην Αριστοτέλους με τηλεβόα και να φωνάζεις "ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ". Αν όντως παίρνεις πίπες, έχει καλώς. Αν όχι, μην παραξενευτείς αν δεις κάτω από τη φωτογραφία σχόλια του τύπου "Πόσο πάει η ώρα;", "Ορίστε η Μις Βάθος 50 εκατοστά" και "Καταπίνεις;"
Φυσικά, υπάρχει ένα πράγμα στις γυναίκες, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο, που μου τη σπάει ακόμα πιο πολύ. Λέγεται ηλιθιότητα. Αλλά και πάλι, οι γυναίκες που κάνουν τα παραπάνω μάλλον θα ανήκουν και σε αυτή την κατηγορία.
Αυτά, και να προσέχετε μην σας επιτεθούν τίποτα φεμινίστριες.

10 σχόλια:

  1. Dildo on the run19/8/11 22:53

    Αφου πιασαμε στο στομα μας τις φεμινιστριες:
    Ημουν προχθες με κατι αλανια σε μια καφετερια. Διπλα μας μια παρεα 3ων ατομων. 2 μεσηλικοι αντρες, μια μεσηλικη γυναικα. Θελαν λοιπον να πληρωσουν. Φωναζουν τη σερβιτορα. Της δινει η γυναικα της παρεας τα λεφτα. Τα κοιταει η σερβιτορα... δεν ξερω τι ακριβως ειπε αλλα νομιζε πως ηταν πλαστα. Πεταγεται η γυναικα της παρεας, και, με θαρρος και δυναμικη, λεει: "καλα, δε με πιστευεις; τις γυναικες δεν εμπιστευεσαι; δε στηριζεις τις γυναικες;"

    Μα την παναγια, το χριστο και τον αντιχριστο! Τρου στορι.

    Α, υπαρχουν αντρες που κανουν σοβαρη διατροφη και δεν τους αρεσει το πεος. Λεγονται (σοβαροι) αθλητες και μποντι μπιλντερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τον Θωρ, τον Όντιν και τους δώδεκα θεούς και δεν ξέρω εγώ πόσους ημίθεους του Ολύμπου να λες...εγώ πάντως αν είχα επιχείρηση, δεν πα' να μου έδινε τα λεφτά κι ο Παπανδρέου, εγώ θα τα κοίταζα να δω αν είναι πλαστά.
    Κοίταξε όμως, κατ'αρχήν άλλο διατροφή και άλλο δίαιτα. Οι αθλητές και οι μπίλντερς ακολουθούν διατροφή για να κάνουν μύες, οπότε προφανώς τρώνε και κρέατα. Η δίαιτα είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες ένα μήνα πριν τις διακοπές για να χάσουν πέντε κιλά με τα μαρουλόφυλλα και τα σπανάκια. Κι όσο για το αν τους αρέσει το πέος, μην παίρνεις κι όρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξη αυτή που εχεις στην φωτογραφία με τα σουφρωμένα χείλη σίγουρα παίρνει πίπες αλλά όχι για 5 ευρώ. Φαντάζομαι πολλά περισσότερα γιατί φαίνεται πως είναι πρώτης κλάσης.
    Για το κείμενο σου δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Καλά τα λες και λίγα λες. Θα μπορούσες να ήσουν πιο αυστηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως πάνω από πέντε δε θα της έδινα...
    Είναι ρε συ που είναι καλοκαίρι και είμαι ακόμα σε χαλαρά mode...όταν αρχίσει το σχολείο θα σου πω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτελους να ακουστει και η φωνη εμας των κοντων που σε κλαμπ/παρτυ καθε γκομενα γινεται φασουλας!

    στο προηγουμενο ποστ διαβασα "magic park"... σαλονικιος εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι κοντοί στην εξουσία! (καλά, στη Γαλλία ήδη είναι, αλλά ο Γιώργος ντέρεξ παιδί μου...τηλεγραφόξυλο, πώς το λένε;)
    Ναι, η αλήθεια είναι ότι είμαι...ελπίζω να μην ενοχλώ κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πες μου αν υπαρχει ακομα εκεινο το παιχνιδακι που σου διναν μια μπαλα κ βαραγες 3 σουτ και κερδιζες δωρακια αναλογα με τους ποντους που επαιρνες... εχω καιρο ν'ανεβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σχετικό τσαντίρι υπάρχει ακόμα, αλλά το παιχνίδι γιοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που ακούω από εσένα κι από άλλα νέα παιδιά να απορρίπτεται το πρότυπο της κοκκαλιάρας. Αυτή η εγγραφή μίλησε στην καρδιά μου και πιστεύω ότι οι αληθινές φεμινίστριες θα συμφωνήσουν μαζί σου γιατί κάποτε το πρότυπο ήταν οι γεματούλες, όχι οι ξανθιές τηλεοπτικές τσούλες.

    Υ.Γ. Η πόζα του φρικιού στην τελευταία φωτογραφία αν δεν κάνω λάθος λέγεται και duckface.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε, ναι...είναι εντελώς γελοίο αυτό που κάνουν. Όσο για την πόζα του φρικιού, ναι, έτσι λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξέρετε, πολλές φορές συμβαίνει τα σχόλια να είναι ακόμη πιο έξυπνα, εύστοχα ή ουσιαστικά από την εγγραφή καθεαυτή. ΟΧΙ ΕΔΩ. Αν σας έρθει καμιά εξυπνάδα, κρατήστε την για τον εαυτό σας.